Läsarfråga, spara till långt hår

Halloj! Jag har en fråga :). Jag håller på att spara till långt hår men toppar det ändå ibland. Nu sa en kompis till mig att man inte skulle toppa för mycket eftersom det aldrig blir långt då. Jag brukar klippa mig typ var 2-3 månad är det för ofta? Det känns så slitet annars och då måste jag ju ändå klippa av det. Jag funderar även på om jag ska klippa upp håret lite det blir så platt nu när det är långt. Tror du att det blir snyggt att ha långt och uppklippt hår eller blir det för tunt i topparna? 

Hej! 

Håret växer ca en centimeter i månaden och när frisören toppar skulle jag tro att det klipps bort ungefär så mycket. Så om du klipper dig var tredje månad så tror jag det är helt lagom, då hinner den ändå växa ut i mellan. Ett långt hår passar utmärkt att vara lite uppklippt. Det blir lite mer liv i det och det ser snarare tjockare ut en tunt. Bara man inte klipper upp för mycket. 

Lycka till! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.