Läsarfråga, solskadat hår

Redken Extreme

Hej! 

Tack för en bra blogg! Jag har precis varit på solsemester och mitt hår är i väldigt dålig kondition efter det. Jag hade blekta slingor innan så det var ju inte jättefint men nu är det extremt slitet! Jag har läst lite att du tipsat många om Redkens extreme serie. Tror du det vore något för mig eller ska jag testa något annat? Vilka produkter tycker du jag ska satsa på? 

Hälsning

Anna

Hej Anna!

Jag tror att Redkens Extreme serie passar dig jättebra! Den bygger upp och stärker håret vilket det behöver nu eftersom det utsatts både från blekning och sol. Jag tycker du ska satsa på schampo, balsam och Anti snap som är en leave in treatment. Om du känner att du har råd skulle jag lägga till en inpackning också.

Lycka till!

3 thoughts on “Läsarfråga, solskadat hår

  1. Hej, jag köpte toning hos frisören. Märket är goldwell men det står att utvecklingslotion innehåller väteperoxid men hon sa att det är skonsamt för håret? Är detta sant? Jag har för mig att vissa har sagt att det inte ska finnas i toningen? :)

  2. Hej :) har en fråga till dig!

    Jag har mellanblont hår sen i somras då jag slingade i tre omgångar från brunt. Sen dess har jag inte behövt gjort nåt eftersom färgen är så lik min naturliga. Håret känns dock torrt och friskt, blir lätt tovigt, har gått av i nacken mm. Ingen jättekatastrof men vill spara långt och ha fint välvårdat hår. Behöver jag tona håret mörkare igen? Vet att det är skonsammare än sligning, men samtidigt behöver jag ju inte göra nåt nu när färgen är så lik min egna… Eller finns det nåt jag kan göra för att ”reparera” håret?
    Tack för en kanonbra blogg! :)

  3. Frissigt*, inte friskt ;) och såg nu vad du tipsade om i inlägget jag kommenterade, haha. Tror du det skulle kunna vara något för mig med? :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.