Läsarfråga, Produkter för torrt och slitet hår

Jag har en fråga om schampo, jag har väldigt slitet och grovt hår. Har just nu blont hår (är mörk egentligen) och har färgat det många gånger vilket har gjort att det är torrt och risigt. Jag antar att det är slitet också men framförallt torrt. Är så trött på att det är så svårt att reda ut. Har du något förslag på bra schampo o balsam? Behöver jag ha någon inpackning också eller leave in produkt? Har inte super mycket pengar så jag vore glad om jag fick lite budgettips också ;).

Tack på förhand!

Hej Melannie!

Jag tror att Real Control från Redken skulle passa ditt hår väldigt bra, det är ju lite dyrare produkter man jag tycker att de är helt klart värda sitt pris. De är ju väldigt dryga också och de går att hitta lite billigare på nätet t ex hos Eleven! Schampo o inpackning skulle jag rekommendera att du testar först och främst om du inte vill spendera så mycket på en gång. Sedan kan du komplettera med balsam och en leave in produkt. En bra leave in produkt för slitet hår är Anti Snap från Redkens Extreme serie, även Pureologys Essential Repair skulle passa dig bra.

En budget variant som också är bra är Intense Repair från L`oreal. Den ger också mycket fukt och näring, inte riktigt lika bra som Redkens Real Control men ändå väldigt bra och till ett lite bättre pris.

Lycka till!

 

2 thoughts on “Läsarfråga, Produkter för torrt och slitet hår

  1. Hej.

    Man ska ju inte tvätta håret för ofta men är det ok att skölja håret med bara vatten, t ex varje gång man tränat, eller ska man hålla det torrt mellan tvättarna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.