Läsarfråga, matcha orange/korallfärgat läppstift

Hej! Kan inte du lägga ut lite tips på kläder som man kan matcha till oranget eller korall färgade läppstift? Gärna vardags och festoutfits! Kram

Hej! Ja absolut jag ska försöka ge lite tips här! Orange/korallfärgade läppar är en av mina favoriter och jag tycker det passar till det mesta. Några av mina favoriter är att matcha med starkt blått, gult eller vitt. Nu till våren är det riktigt inne med starka färger både på smink, accessoarer och kläder. Vilket gör att det är helt rätt att miss matcha och en klassisk sån kombination är ju rött, rosa och oranget tillsammans, Ur snyggt tycker jag! Jag tycker helt enkelt att orange passar till de allra flesta färger.

Hoppas du får lite inspiration av bilderna :)

3 thoughts on “Läsarfråga, matcha orange/korallfärgat läppstift

  1. Pingback: Orange och korall | Fråga Frisören & Makeup Artisten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.