Läsarfråga, makeup till osminkade ögon

d8a03a4cb82daa7cbfb76623ec80f0b9 2350814525b8567333f5dd33f4dc77bdb784e08342c2b063db87ec829c820783

Hejsan! Jag har fått rådet att inte ha ögonsmink närmsta månaden på grund av lite problem med mina hornhinnor. Men det känns ju förbannat tråkigt! Har du nå bra tips på hur jag kan sminka mig men undvika ögonen utan att det ser helknasigt ut?

Glada hälsningar 

Hej!

Jag tycker du ska satsa på en bra bas, rouge och gärna en stark färg på läpparna till det! Det blir super snyggt ihop med osminkade ögon! Lägg gärna ner lite tid på ögonbrynen också så får du en fin inramning till ögonen.  Lycka till!

untitled-150_500x500

Matta snygga läppstift från NYX

 

 

2 thoughts on “Läsarfråga, makeup till osminkade ögon

 1. Hej! Om två veckor åker jag till Thailand och sedan vidare mot Australien, och är nu ute efter en riktigt bra hårinpackning. Förra året reste jag runt i Asien och använde mig utav redken all soft serie, och även Maria nilas pearl silver inpackning. Det jobbigaste för mig var att mitt hår svällde upp som bara den och frissade till sig när jag var i det fuktiga klimatet, och jag hoppades på att hårprodukterna skulle göra susen och återfukta tillräckligt, men det gjorde det inte. Nu när jag ska åka iväg igen så får jag ångest över hur mitt hår kommer bli igen, och jag hoppas verkligen att du har någon mirakelprodukt för mig!
  Jag kommer även ha med mig Kevin murpys Young again olja, men denna upplever jag är för ofet för mitt hår, så du kanske även där har tips på någon kanonolja som kan hjälpa mig?

  Är sååå tacksam om jag skulle få svar på detta!!

  • Hej Jennifer! Vad härligt med långsemester :)

   All Soft ger ju väldigt mycket fukt men dämpar inte friss, för att dämpa friss behövs lite fetare produkter men nackdelen med de är ju att håret istället kan upplevas lite platt.Jag gillar Davines Love Smoother serie, den är för torrt och frissigt hår men jag tycker inte den blir fet eller tynger så mycket. Du kan ju använda ett schampo mer för normalt hår och sedan ett balsam och inpackning som ger mer vård. Om jag skulle ge dig mina bästa tips inför resan vore det Davines Momo Shampoo, Davines Love conditioner (låt den sitta i 15 min så blir det som en inpackning), Davines Love smoothing crème (istället för olja) och Unites 7 seconds leave in conditioner. Sista produkten är ett conditioner spray som skyddar mot sol, klorvatten, innehåller värmeskydd samtidigt som det ger ett mjukt lätt utträtt hår. En måste produkt på solresan :). Davines produkter hittar du t ex här och Unite säljs bara hos frisörer, jag tror du kan googla fram om det säljs nära där du bor.

   Stort lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.