Läsarfråga, ljusrosa hår

pink hair

Hej, jag vill färga mitt hår ljust rosa, hur ska jag göra för att det ska bli bäst? Jag har mörkblont i hårbotten och topparna är blekta fast ändå inte jätteljusa. Vilken hårfärg ska jag använda? 

Hej Ebba!

För att få ljusrosa hår måste håret vara nästintill vitt. Det får inte finnas några varma toner i håret för då slår det över i en mer orange/persikoton. Så det första du behöver göra är att bleka det riktigt ljust, det rekommenderar jag inte att du gör hemma utan hos frisören. Sen lägger man i en rosa toning det kan du göra först hos frisören men sen behöver du underhålla färgen hemma också. Kolla in t ex  Shock de säljer rosa färger. Den rosa tonen kan släppa ganska fort så tyvärr kan du behöva underhålla den varje eller varannan vecka i alla fall i början.
Lycka till!
Bild från Pinterest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.