Läsarfråga, ljusare hår utan att färga

artsymphony_nude lips

Hej!
Tack för en härlig blogg och snabba/bra svar och tips.
Min fråga till dig
Jag har ganska mörkt hår nu både naturligt och färgen som jag har just nu. Jag vill få den här ljusbruna hårfärgen!

Finns det tips på hur jag kan tvätta ur hårfärgen utan att gå till frisören då det kostar mycket hos en bra pga tjock och längden på mitt hår? Jag har t e x läst att man kan tvätta med citron eller kamomill? Vill jätte gärna ha de ljust nu i sommar!! 

Tack för ditt svar o din tid!!

Ha en super dag!

Hej!

Nej tyvärr räcker det inte med att tvätta utan du måste avfärga det för att få det ljusare. Du behöver ju också färga utväxten ljusare om du vill ha den här ljusare färgen. Så mitt bästa tips är att du går till frisören och får hjälp med att få det ljusare och i den rätta tonen.

Att bleka med citron torkar ut håret och ger det någon skillnad så är det att håret blir gulare så det avråder jag till, kamomill vet jag inte om det gör någon skillnad alls så satsa på att färga det istället.

Lycka till och vad roligt att du gillar min blogg :)

2 thoughts on “Läsarfråga, ljusare hår utan att färga

  1. Hej, Mitt hår är mörk rött i rötterna och mörk brunt i topparna med 1 cm blond utväxt. Jag vill jätte gärna ha mellan brunt hår med guldblonda slingor så som på bilden i länken https://instagram.com/p/3YQus3sG0-/?taken-by=cityfrisorerna men det är ganska dyrt att gå till frisör och göra det med tanke på längden och tjockleken på mitt hår. Är det möjligt att uppnå samma resultat som på bilden hemma och hur många steg måste jag gå igenom? Ska jag avfärga och sedan färga mellan brunt sedan göra guldblonda slingor? tacksam för svar.

    • Hej Angelica! Det är jättesvårt att få bra hemma så det rekommenderar jag inte, gå till en bra frisör istället det blir billigare i längden. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.