Läsarfråga, lila hår av silverinpackning

Pastel hair....Bild från min Pinterest

Hej, tack för en grym blogg! Har en fråga som kanske är lite knäpp, men jag har väldigt ljust blont hår, med lite gula slingor här och var, . Om vi säger att jag skulle låta min silverinpackning sitta i riktigt länge, typ en timme, skulle jag kunna få till en ball lila färg på håret då, eller skulle det bara bli ojämnt och konstigt? Tack igen!

Hej! Vad glad jag blir att du gillar min blogg . 1002 från Revlon kan slå i lila men då måste då måste håret vara i princip vitt och slitet. Då kan det bli svagt lila eller gråaktigt. Vill du att håret ska få en lila ton kan du prova den mörkare tonen 200 violet. Exakt hur den blir är svårt att säga men har du den i länge kan den bli väldigt intensiv. Prova på en slinga först för att se.

Hoppas det gav svar på din fråga

2 thoughts on “Läsarfråga, lila hår av silverinpackning

 1. Hej,
  Jag blekte håret med Schwarzkopf L101 SILVER BLONDE och efteråt använde jag medföljande efterbehandling ”Anti Yellow”. Jag hade i det för länge och det blev lite lila och gråa nyanser i håret.
  Så det kan nog fungera för dig också! Själv vill jag ha bort det :-)

  Vad kan jag göra för att få bort de lila och gråa nyanserna?
  Meningen var att det skulle bli vitt/platinablont och det ser ut som att det hade varit det om det inte vore för dessa.
  Jag har sett tips om huskurer med mjällshampoo, citron, bakpulver, honung o dyl samt att tona håret. Men jag är osäker på vilket som är bäst. Hoppas på att kunna få ett råd här! Tack på förhand!

  • Hej! Lila och grå toner brukar släppa ganska fort prova att tvätta det med ett djuprengörande schampo så borde det släppa lite. Annars tycker jag du ska gå till en frisör, för oss frisörer är det väldigt enkelt att få bort det i schamponeringen det tar kanske 5-10 min bara så det brukar inte bli så dyrt.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.