Läsarfråga, lång page

Love the new hair style from Elin Kling.

hair

Bilder från min Pinterest

Hej! Jag undrar om det fortfarande är inne med page och om du tror det kommer vara det i sommar? Jag vill klippa en lite längre page. Jag har långt hår nu och det är rakt, mitt ansikte är ganska smalt och jag har högpanna. Tror du jag passar i page? 

Skulle bli glad om du svarade jag tycker din blogg är toppen:)

Hej Cissi!

Ja page är en trend som håller i sig och det kommer absolut hålla i sig över sommaren. Har du ett smalt ansikte kommer en lång page passa dig perfekt då du får lite mer volym på sidorna en nu när det är långt. Undvik dock mittbena utan ha det gärna i en sidbena så upplevs dit ansikte lika smalt. Vill du att din panna ska upplevas mindre tycker jag du ska prova en lugg, en svepande snedlugg t ex. Hoppas det gav svar på din från fråga och kul att du gillar min blogg :)

8 thoughts on “Läsarfråga, lång page

 1. Hej! Kvinna 47 år. Gjorde åter igen misstaget att klippa mitt långa hår, för jag själv tyckte att jag börjar bli för gammal för långt år…Har ett tjockt, självlockigt hår – Som jag ofta får beröm för:-) nu blev det pagefrisyr uppklippt till axlarna. Min frisör fönade ut det, men nu när jag tvättar det och bara låter det självtorka..ser jag ut som en munk. Blir mycket kortare med tanke på mitt självfall. Faktum är att jag ser äldre ut än med mitt långa hår.. Bara att bita ihop tills det vuxit ut igen..Men det kommer ta tid. Har frågat flera ggr om jag kanske skulle behålla längden och klippa lite längre lugg, men det säger hon att jag inte passar i..luggen skulle ju dölja lite rynkor:-) nu tänker jag framöver pigga upp håret med lite ljusa slingor. Skickar dig två bilder via din e-post, så förstår du vad jag menar. Vad är ditt tips? Vilken frisyr passar mig?

  Hälsningar Tina

   • Hej! Jag är 15 år och ska klippa mig inom kort… Förra gången jag klippte mig valde jag lång lugg eftersom att jag har en hög panna och att klippa uppklippt. Jag har kastanjefärgat, relativt tjockt hår som nu räcker ner till höften och vill göra en stor förändring. Jag har funderat lite på lång page men eftersom att min lugg inte har vuxit ut helt än (nu är den vid käkens slut) vet jag inte om det blir snyggt + att jag är rädd att det ska bli för kort och att mitt hår ska bli helt platt då det är ganska platt men lite vågigt. Jag har haft långt hår nästan hela mitt liv och känner att en större förändring vore på sin plats. Tror du jag skulle passa i lång page eller har du någon annan frisyr att rekommendera? Passar page i mittbena? Kan du rekommendera någon bra hårsalong i Stockholm? Tacksam för svar! :)
    //J

    • Hej! Jag tror att en längre page blir fint på dig! Jag tror inte ditt hår kommer bli platt tvärtom kommer det kännas tjockare. Att ha luggen lite kortare är fint och du kan ha både mittbena och sidbena.
     Ja kan varmt rekommendera Victoria på Project Sthlm.

     Lycka till!

 2. hej!
  jag är naturligt rödblond hårig, och tonar mitt hår med Schawrskopf’s poly color toning som är hasselnötsbrun, som ser jätte naturlig och perfekt ut!
  men min utväxt kommer väldigt fort, efter 2 veckor redan, precis vid hår rötterna, vid pannan är det en stor utväxt.. fast resten av färgen i håret är kvar som sten.
  hur ofta kan man egentligen tona håret? sliter det ens på håret med toning? skulle man kunna göra det upp till 2 gånger i månaden?
  och om inte, hur kan man enkelt täcka utväxten lite innan man går ut? redan testat hårmascara och torr schampoo i mörk färg, men det verkar inte ge resultat..

  • Hej Alena! Du kan tona bara utväxten, det kan du göra varannan vecka utan att det påverkar håret negativt. Men akta längderna tonar du dem varje gång kommer det bara att bli mörkare och mörkare.

   Lycka till!

 3. Hej!
  Jag är lite sugen på att klippa en lång page, tror du att de skulle passa mitt rödblonda hår med mycket självfall i tillsammans med uppklippt? Har även fått tips om att jag ska färga mitt hår kastanj vad tror du om den kombinationen?

  Mvh
  Malin :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.