Läsarfråga, kall brun ton

d4a75b511ffa82be43dff026aeae3da9
Bild härifrån

Hej Sandra! Måste säga att du har en riktigt bra blogg, väldigt kul att följa! Jag har färgat mitt hår brunt men det blir lätt lite varmt efter ett tag. Jag skulle alltså vilja ha tips på hur jag kan behålla den kalla bruna tonen själv hemma? Skulle en färginpackning t ex fungera?

Hej, tack :)

Jag tror att en färginpackning är perfekt för ditt hår!  Revlons Nutri Color Creme 411 skulle passa dig bra, den ger en kall brun ton. Låt verka 3 min och använd så ofta du vill, det kan vara bra att ha handskar eftersom den är så pigmenterad.

Lycka till!

7008122411

Revlon Nutri Color Creme 229 kr här. 

6 thoughts on “Läsarfråga, kall brun ton

 1. Hej!
  Vad troe du man ska satsa på nu till våren färgmässigt? Jag är lite trött på mitt mörkbruna hår och skulle vilja göra en enklare förändring, har du några tips?
  Jättebra blogg förresten!

  • Hej Michaela! Jag skulle definitivt satsa på lite varmare effekter i ditt hår, jag tänker mig att man gör en balayage i honungs/kolatoner men behåller ditt mörka hår i helhet. Jag ska försöka hitta lite bilder :)

   Kul att du gillar min blogg!

 2. Vilket kanonbra tips. Jag har nämligen exakt samma problem att mitt hår går över till en varmate ton efter ett tag vilket jag avskyr. Ska helt klart testa nutri colot när löningen ramlar in.
  Tack för en bra blogg / Tess

 3. Hej!
  Jag använde revlon färgbomb nr 411 på mitt hår som är färgat guldblond. Detta för att få det mörkare och kallare.
  Det blev ojämnt och grått ?
  Vad ska jag göra?

  • Hej Linnea! Vad trist, den är ju väldigt mörk och till för att användas på brunt hår inte blont. Det tipset jag kan ge dig är att du går till en frisör och antingen rensar bort den med lite lätt blekning eller så färgar man över det i en mörkare färg om det är det resultatet du vill ha.

   Stort lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.