Läsarfråga, hur får jag din hårfärg?

Mina snygga kopparton som jag såklart saknar ibland nu när jag är blondin.

Hej!
 
Läser din blogg jämt! :) Superbra tips och läsning!
Nu undrar jag vad det var för hårfärg du hade på bilden uppe i högra hörnet förut? Kopparfärgat? Sååå snyggt och det skulle jag kunna tänka mig :)
Är mörkbrunfärgad nu så tror du ens det går att få den färgen för mig? :) Vill ljusa upp mitt hår men inte blont och tycker det är grymt snyggt till mina blåa ögon och lite fräkninga hy ;)
 
Tack på förhand!

Hej! Tack vad kul att du gillar min blogg :) Kul att du gillar färgen jag hade, jag älskade den också :). Jag är ganska ljus egentligen så jag färgade mitt hår mörkare med en koppar färg, sen använde jag Revlons färginpackning 734 copper gold och det var framför allt den som gav den snygga koppar guldiga färgen.

Mitt tips till dig är att gå till en frisör, först får frisören avfärga din mörkbruna färg och sedan färga det i en koppar färg. Sen kan du gå till frisören och färga utväxten eller göra det själv hemma en kopparfärg. Längderna kan du fräscha upp med hjälp av färginpackningen.
Lycka till!

6 thoughts on “Läsarfråga, hur får jag din hårfärg?

 1. Hej!
  Jag vill färga mitt hår till rött och nu menar jag verkligen skrik rött. Jag hade det när jag var liten men med åren blev det blont och nu färgar jag mitt hår regelbundet till mörkbrunt och har gjort det i flera år. Kommer jag behöva göra en massa avfärgningar först? Jag har fint hår och inte slitet så jag vill helst inte förstöra mitt hår allt för mycket. Givetvis kommer jag göra detta hos en frisör isåfall.

  Med vänlig hälsning,
  Rebecka

  • Hej Rebecka! Ja för att få det riktigt rött behöver du få bort den mörkbruna färgen genom att avfärga den. Men det behöver inte slita mycket på håret att avfärga eftersom frisören ska använda milda produkter. Lycka till!

   • Ett tips på en grymt bra avfärgning som du kan göra hemma är Colour B4 Extra(grå förpackning). Den innehåller varken ammoniak eller blekning och tar effektivt bort den mörka färgen. Jag har använt den 2 gånger och har inte upplevt att mitt hår blivit slitet överhuvudtaget. :)

  • Hej! Eftersom det är lite olika toner så kan det vara lite knepigt att göra själv så ta gärna hjälp av en kompis! Jag tycker du ska prova 9/01 i color touch och 8/0 i color fresh. Lägg 8/0 i botten och i underhåret. Dra även ut den i lite slingor i överhåret. 9/01 kan ni sedan lägga i resten av håret. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.