Läsarfråga, hårtrender

Skulle du inte kunna lägga upp vad sommarens hårtrender kommer att bli? Behöver lite inspiration! 

Absolut! Här kommer lite inspiration hoppas det kan ge dig några tips!

Luggen

Lugg

Luggen är en av vårens och sommarens stora trender! Gärna en hel lugg som slutar strax under ögonbrynen.

Page/bob 

hair

Page och framförallt boben känns het i sommar! En kort bobad nacke med lång sid lugg eller en längre page med kort lugg känns extra hett.

Ombré/naturligt och färgskiftningar 

goldwell

Den naturliga trenden fortsätter och även ombré kommer vi se mycket av i sommar. Dip dye trenden har mer gått över i hela hår eller slingor/partier. Pastelltoner i platinablonda hår är en stortrend! hair

Även det riktiga korta håret är en stor trend i sommar! Det ska vara riktigt pojkkort. Även det långa håret hänger i och det får gärna vara riktigt långt med en lite kortare lugg till hakan som fönas bakåt.

4 thoughts on “Läsarfråga, hårtrender

  1. Hej! Jag undrar om du vet nån bra sida som har lösluggar som ser bra ut, vill helst att den ska va i äkta hår då dom annars blir så blank och mest ser ut som ett barbiehår ;) Sen tycker jag att det är svårt när man är blond men är lite slingad (typ rågblond/ljusblond) Känns ju nästan omöjligt att hitta några som smälter in i håret. Men de skulle ju va sjukt bekvämt att kunna välja lugg från dag till dag! Tack för en bra blogg =)

  2. Hej! Jag är 13 år och vill färga mitt hår men får absolut inte de för min mamma ’ de finna ju ålders grens på att färga permanent men finns de de på toning? När tycker ni de är rimligt att tona? Jag är jätte ljus blond och vill ha brunt hår ! Kan man tona håret hos en frisör så att de blir brunt?

    • Hej Elin! Det är inte så stor skillnad på toning och färg helst inte när man är så blond som du. Toningen kan sitta jättebra och inte gå ur utan måste klippas bort. Jag tycker nog som din mamma att du ska vänta lite! Det finns stor risk att du ångrar dig annars och då är det jätte svårt att få tillbaka det blonda igen. Det går att tona brunt hos frisören. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.