Läsarfråga, hårsmycken

Hej! Jag har letat överallt efter lite snygga håraccessoarer. Jag ska nämligen på en fest snart och skulle vilja har någon dekoration eftersom jag kommer ha ganska enkel klädsel. Tänker mig antingen något slags band som hänger ner lite i pannan om du förstår vad jag menar eller något att dekorera tofsen med. Något som funkar när man har uppsatt alltså jag har försökt kolla men jag har inte hittat något fint så jag hoppas du kan hjälpa mig!

Hej Annie!

Jag tycker Nelly har många fina hårsmycken och också Asos. Här kommer några förslag, lycka till!

 

Stone Headband / Headband / Hair Chain / Wig Hair Accessories / Headband

 

8 thoughts on “Läsarfråga, hårsmycken

 1. Hej! Jag tänkte fråga dig vad du tyckte om Maria Nilas nya färginpackningar. Jag har vart sugen på Vivid violet ett tag och funderar på att testa den. Jag har en ombre just nu, mörkt uppe och mörkblond-ish i topparna. Tror du kan kan ha i den redan som det är, eller borde jag ljusa upp topparna mer? Vad har du för erfarenhet av dom inpackningarna, gillar du dom?

  • Hej! Jag har faktiskt inte testat dem så jag kan inte råda dig direkt. Är tanken att det ska bli lila eller bara ge en kallare nyans?

    • Ja det borde ge effekt men det blir ju ännu mer effekt om du bleker såklart! Du kanske kan testa först för att se hur det blir och vill du ha mer effekt får du bleka upp det lite! Jag tror även att en toning skulle ge lite mer effekt t ex den här Lycka till!

 2. hej, imorgon ska jag till frisören och har bestämt mig att färga lätt ombre, jag har långt mellanbrunt/brunt hår, men är så osäker, är de nu inne i höst? har du lite inspirationsbilder så jag kan få lite inspiration så jag kan visa min frisör imorgon hur jag vill ha de.
  Tack i förhand, kram :)

 3. Hej! Nu har jag slutat platta mitt hår i hopp om att det ska växa, de har växt en hel del sedan jag slutade platta och tänker fortsätta att inte platta och ta hand om mitt hår enda tills våren 2015. Men när de har växt ut vill jag jättegärna rakpermanenta det och färga lite ljusare min fråga är ska jag färga eller permanenta innan eftersom jag vet att båda sliter mycket på håret? Eller kan de till exempel förstöra ”permanenationen” om man färgar det efter?

  • Hej! Nej det går att färga det både innan och efter men det sliter väldigt mycket på håret att både permanenta och göra det ljusare så jag skulle rekommendera att du gör det med lite tid i mellan så håret hinner återhämta sig. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.