Läsarfråga, förstärka naturligt rött hår

64ca4b6cc63a82cea1fb3fb193a84b9b
Bild härifrån

Hej. Jag har en fråga. Jag var som liten riktigt rödhårig. Denna färg har nu bleknat lite och är mer beige röd aktig.
Jag är 37 så inga gråa hår:-)
Undrar om du kan rek någon toning som bara piggar upp det lite utan att bli skrikigt rött. Något åt kopparhållet. Gärna som tvättas ut så jag slipper utväxt. Har några ljusare slingor som solen fixade i somras. Har tidigare använt goldwell 8k men den är för skrikig. Tacksam för svar.

Hej Camilla! Jag tror att Wellas color fresh 6/34 kan passa dig. Det är en lättoning som du även kan använda som schampo! Om du bara vill ha lite effekt prova att tvätta håret med den någon gång i veckan.

Lycka till!

wella-professionals-wella-color-fresh-20-black-68526-73f13

4 thoughts on “Läsarfråga, förstärka naturligt rött hår

  1. Heej!

    Jag skulle behöva lite råd. Efter att ha varit hos frisören så är färgen i övergången mellan bottenfärgen och längderna (vi snackar en cm ungefär) orange/röd. Längderna är fina och likaså botten, men det är som sagt övergången som är ful. Jag vill inte gå tillbaka till frisören eftersom jag varit där två gånger och gjort om slingningen på grund av fel som frisören gjorde. Kan jag åtgärda detta hemma, typ lägga på en toning med pensel just där den fula färgen är? I övrigt är längderna blonda och bottenfärgen är mellanbrun.

    Bästa hälsningar,
    Isabelle

    • Hej Isabelle! Vad trist det lät ju inte så kul med den övergången. Antingen får man lägga en mörkare färg som är lik din botten färg och färga över det orangea eller så måste man göra nya slingor så att man bleker bort det orangea. Om du inte är rädd för en ombré effekt är det lättaste att lägga en toning i botten som är nära din färg och pensla ut på den fula övergången. Kolla in t ex Wella color fresh. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.