Läsarfråga, förbättra kvalitén på tunt slitet hår

Bild härifrån

Hej! Jag måste börja med att säga att din blogg är jätte bra.

Jag har kollat runt lite på din blogg och har fått en del tips på hur man “botar” slitet hår. Jag har sett att du har tipsat en del om Redkens produkter. Men vilken utan dom tror du skulle funka bäst på mitt hår. Mitt hår är blont, axellångt, tunt, slitet och flygit. Jag har även problem med att det knappt växer. Vet du något man kan göra för att få det att växa lite snabbare? Mina kompisar har tipsat om tabletter man kan ta för att få det att växa snabbare, men jag har hört att allt hår på kroppen börjar växa. Vet du om det stämmer?

Hej Emma! Tack vad glad jag blir :)

Jag tror att Redkens serie Extreme passar ditt hår väldigt bra. Tyvärr går det inte att påverka hur snabbt håret växer bara kvalitén! Jag har provat hårkontroll och tycker de är bra men som sagt håret växer inte snabbare men kvalitén blir bättre.Att håret på kroppen växer snabbare stämmer alltså inte.

Lycka till!

4 thoughts on “Läsarfråga, förbättra kvalitén på tunt slitet hår

 1. Hej,
  Jag är en tjej som har lugg och just nu går min lugg till ögonen och är bara ivägen. Just nu sätter jag bara upp luggen i en inbakad fläta, men nu har jag haft denna uppsättningen så ofta att det känns tråkigt så jag undrar om du har någon bra idé på en lugguppsättning som jag kan ha fram tills jag klipper mig?! :)

  Ps. Jag älskar din blogg!

  • Hej Jessica! Det kan vara trist när man sparar ut luggen och svårt att hitta variationer. Men jag ska försöka ge några tips :) Du skulle t ex kunna snurra luggen antingen från en mittbena eller en sidbena. Du skulle också när den blivit lite längre böja den lite bakåt för att få en snygg ”gardinlugg”. Variera också att ha den åt sidan. Kolla in http://pinterest.com/sandrastjerna/bangs för fler tips och bilder på hur jag menar.

   Hoppas det ger dig några idéer :)

 2. Hej! Jag har en fråga, jag har alltid haft tjockt fint hår tills jag började förstöra det mer blekning. Nu ett antal år senare, har jag inte blekt håret men håret är fortfarande platt och livlöst. Det gammla trasiga/blonderade håret lär va bortklippt vid det här laget men håret är supertunnt. Även om jag klipper mig och har fräscha toppar är håret tunnt. Förändras hårkvaliten under åren? (är endast 22 nu). Känns som jag aldrig kommer få fint hår igen :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.