Läsarfråga, fett hår

snälla hjälp!
precis när jag har tvättat mitt hår så är det fett igen, det är liksom som att mina schampon inte funkar, vad kan detta vara, och hur löser jag det?
snälla svara på min fråga, det vore helt grymt snällt av dej!
P.S älskar din blogg :)

Hej! Det kan vara så att dina produkter innehåller mycket silikon och därför känns det som att det bli fett direkt. Jag tycker du ska prova produkter utan silikon ett tag och som är milda. På The Body Shop finns det ett schampo som heter Rainforest balance som jag tror kan passa dig. Sen kan du prova att använda torrschampon mellan tvättarna.

Kul att du gillar min blogg :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.