Läsarfråga, färginpackning som ljusar upp

.-

Bild från Barefoot Blonde 

Hej! Tack för en super bra blogg har följt den ett tag nu :) Jag har undrat en sak ett tag nu och får olika svar hela tiden. Är det så att Revlons färginpackningar kan ljusa upp håret? Jag är blond men har fått ganska mycket mörkare utväxt nu har aldrig färgat håret men det har blekts när jag varit utomlands. Tror du 1002 eller 1003 skulle fungera i mitt hår? Vill helst inte slita på mitt hår så jag vill inte färga eller bleka det så därför vore det ju toppen om det fungerade med en inpackning! 

Hej!

Nej Revlons färginpackningar ljusar inte upp håret. De är till för att ge en ton åt redan färgat hår och fungerar inte på ofärgat hår. Dina längder som har blivit solblekta skulle få en kallare eller varmare ton av dem men din utväxt skulle tyvärr inte påverkas. Det gäller inte bara Revlon utan alla färginpackningar, silverschampon och färgbalsam, de används för att ändra nyansen men inga ljusar upp.

Det du kan göra är några enstaka slingor i utväxt för att förvirra, gör du det hos en duktig frisör sliter det inte på håret.

Hoppas det gav svar på din fråga och kul att du följer min blogg :)

5 thoughts on “Läsarfråga, färginpackning som ljusar upp

 1. Hej Elin! Det kan vara så att färginpackningen sitter kvar i håret. Är det väldigt behandlat och slitet kan det bli så att pigmenten biter sig fast. Men det blir definitivt ljusare för varje gång du tvättar håret.
  Hoppas det gav svart på din fråga :)

 2. Hej Ebba! Jag tycker du ska gå till en frisör och få hjälp. Det är jättesvårt att få bra hemma! Fråga runt bland kompisar och bekanta efter någon frisör som de kan rekommendera som är duktig på färg.

  Lycka till!

 3. Nu vet jag inte hur mörkt hår du har och hur ljusa dina slingor är. Är de väldigt ljusa kan du prova att lägga i wellas color fresh 10/36 så smälter de bättre in. Har du ganska mörkt hår kan du prova 8/0 eller så blanda du de båda till en färg mitt emellan. Wellas toning är lika skonsam som färginpackningarna men har lite bättre toner för dig tycker jag. Lycka till :)

 4. Hej Sandra!
  Åh vad roligt att bloggen är igång igen! Välkommen tillbaka! Ja tycker du har så mkt bra tips här. Du gav mig oxå ett uttömmande och bra svar på en hårfråga jag hade för några år sen och det har jag heller inte glömt. :) Nu ska jag kika in här oftare och även följa dig på Insta. :D
  Kram från Rebecca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.