Läsarfråga, färga ombré

Hej! 

Jag läser din blogg och har en fråga. Jag vill färga mitt hår ombre, men är det möjligt att göra det utan att bleka? Jag har mörkbrunt hår naturligt och vill ha ljusare i topparna. Inte jätteblont, men blondare. Går det att färga eller måste jag bleka? Jag undrar också om man kan göra det hemma eller om det är en stor risk?
Tack!!
Hälsning Emma
.
Hej Emma! 

Nej har du naturligt hår behöver man inte bleka utan då går det bra att färga håret ljusare med färg. Det går att färga ca 3-4 steg ljusare men det tror jag räcker för att få den rätta effekten. Du kan prova att färga hemma men det är inte säkert att färgen i butik är tillräckligt stark för att färga så många steg. Det är också svårt att få det naturligt och att skifta i olika steg och inte bli för skarp utväxt. Tricket är ju att det ska se ut som en utväxt med rejält solblekta toppar! Bäst resultat får du om du går till en frisör! Lycka till! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.