Läsarfråga, färga från rödbrunt till kopparblont

Blake Lively! Strawberry blonde hair! Love this, and I really want to do this!

Hej!

Jag har idag en ganska mörk rödbrunton i håret. Vill nu ljusa upp det ganska rejält till ljus kopparblond. Vad skulle krävas för att genomföra det? Tack för svar!

 Mvh
 Linda

Hej! Det går ganska snabbt att ljusa upp det och få en ljus kopparton. Men det är viktigt att det görs på rätt sätt så det inte sliter för mycket på håret. Jag rekommenderar inte att du gör det själv utan gå till en frisör annars finns det stor risk att håret istället blir ojämnt och mer knallgult en fint ljust koppar.

Lycka till!

4 thoughts on “Läsarfråga, färga från rödbrunt till kopparblont

  1. Hej, jag har nyss klippt en pannglugg till vinern och undrar nu hur det skulle se ut med en ombre fast man har pannlugg? Bra eller dåligt?

  2. Hej, jag skulle vilja färga mitt hår ungefär som Blake har här på bilden och undrar vilken färg/nyans jag ska använda mig utav eller om jag kan använda mig av Revlons färgbomb och isf vilket nr? Har ljusbrunt hår så tror inte jag skulle behöva ljusa upp det eller färga det mörkare.

    • Hej Cissi! Om du har ljusbrunt hår nu tror jag du behöver färga det eller ljusa upp det lite för att få den tonen. Det räcker inte med en färgbomb utan den måste vara en färg som ljusar upp. Jag rekommenderar att du gör det hos en frisör för bästa resultat! Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.