Läsarfråga, brudsmink

Hej,

Jag ska gifta mig om en vecka (!) och har varit på en veckas charterresa till solen för att få färg till bröllopet.

Jag är ljust guldbrun/blond, inte jättemörk (MAC Mineralize Skinfinish Natural i Medium Plus funkar som puder) och har gröna ögon.

Min MAC-säljare tänkte att guld/bronze inte var så ”brudigt” och rekommenderade färgerna Quarry, Satin Taupe och Mystery, som i mitt tycke är lite kallare neutraler som drar åt brunt/grått/lila. Funkar dessa kalla färger till en solbränna?

Vilka färger skulle du rekommendera till mig gällande ögonskuggor?

Tacksam för svar!
Med vänliga hälsningar,
Caroline

Hej Caroline!

Jag gillar personligen varma färger bäst till solbränd hy, så guld/bronze och varmt brunt tror jag skulle vara väldigt fint. Även lite varmare ljust rosé eller champagne är väldigt fint. De skuggorna som du blev rekommenderade är ju ganska neutrala och funkar såklart också menj ag tycker absolut att guld och bronze passar till bröllop.
Lycka till!
5e41982a656b398069ae44a4f9ea6258
a7d85147e327d9151574ada3914f270f
130b551ccd1957f058c7c0ad28a1454f
1ca79afe99615161dd9393d5a67c767cBilder härifrån
ogonskuggspalett-4-farger-nr-6
En av mina favorit skuggor när jag sminkar bröllop från Färg, nedan är några till favoriter. Lösfransar är ett måste och vattenfasta produkter. 

 


NYX Glam Lipgloss Aqua Luxe – The Last PartyMake Up Store Eyedust – Maize – Make Up Store Tri Brow – DUO Eyelash Adhesive White/Clear – Ardell DuraLash Flare Long Black – L’Oréal Paris Voluminous 4X Waterproof Mascara – Make Up Store Microshadow – Muffin

 

6 thoughts on “Läsarfråga, brudsmink

 1. Hej!
  Jag har ovalt ganska smalt ansikte, lång hals och TJOCKT hår. Vill klippa mig kort och undrar vad som du tror skulle passa.. Vill ha en frisyr som är lättarbetad och går snabbt att fixa till. Är för nuvarande mammaledig och har inte massa tid att stå och göra iordning håret.. Visa gärna bild på lite olika stilar.. Tack på förhand./ Maria

  • Hej Maria! Eftersom du har smalt ansikte kan det vara fint om du har kvar lite fyllighet runt ansiktet, alltså inte för kort. Här är en frisyr som jag tror skulle passa http://www.pinterest.com/pin/336784878356545105/, den är även väldigt lätt skött :). Jag ska kolla upp lite andra bilder också om du håller utkik i bloggen! Lycka till!

 2. Hej,
  Jag har tjockt, lockigt och väldigt torrt hår. Vilket är värsta kombination då jag kan aldrig styla mitt hår som jag vill.
  Jag har bestämt att börja platta mitt hår från och med nu. Skulle du kunna rekommendera en bra
  värmeskydd så mitt hår inte blir skadat?
  Mvh Lane

  • Hej Lane! Jag skulle rekommendera dig Redkens serie Smooth lock som ger värmeskydd samtidigt som det slätar ut ett torrt och lockigt hår vilket gör det lättare att platta! Just nu hittar du det här till kampanjpris. Om du sedan kompletterar med Align också från Redken får du ett hållbart resultat.
   Lycka till!

 3. Tack för ditt svar! Jag litade på min magkänsla och valde färgerna Brûle, Era, Woodwinked och Charcoal brown. Det blev hur fint som helst med skiftningar i brunt, bronze, koppar, guld och champagne! Kan varmt rekommendera de skuggorna från MAC!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.