Kort hår

Hej! Jag skulle vilja klippa av mitt hår riktigt kort men jag vet inte om jag passar i det. Jag har ganska litet och runt ansikte (skickar med en bild också). Har du några förslag på hur jag kan klippa mig också? Tacksam om du svarar :-)

Hej!

Jag tycker absolut du ska satsa på kort hår om du är sugen på det. Till din ansiktsform blir det jättefint :-). Jag har hittat lite bilder på korta frisyrer som jag tror skulle passa.

Lycka till!

2 thoughts on “Kort hår

  1. Hej jag heter Sanna och läste att du var frisör så jag kan ju passa på att fråga en sak jag undrar, nu när jag ändå hamnat på din blogg :)

    Haha, jo det är såhär, mitt hår blir jätte lätt skitigt, redan dagen efter jag har duschat vilket är jobbigt eftersom man inte vill hoppa in i duschen VARJE morgon. Har du ngt tips vad jag kan göra / eller var det beror på? :)

    KRAM ha en jätte fin dag! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.