Julklappstips

Jag tog en runda på stan igår för att handla lite julklappar men hjälp redan har julstressen kommit så  nej jag vände. Jag orkar inte trängas och stressa så jag har bestämt att jag beställer nästan alla min julklappar på nätet istället, ingen stress, leverans oftast inom 48 h och bättre pris. När jag surfade runt hittade jag en heldel bra grejer så jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina bästa julklappstips!

vd25-47_1

Vilken dröm för den skönhetsintresserade att få den här boxen i julklapp! Den innehåller ögonskuggor, rouge, brynskuggor, highlighter, penna och penslar/pincett. Den innehåller även mallar för brynen så att det blir enklare att fylla i. Jag tror de flesta tjejer skulle bli överlyckliga för den här boxen. Du hittar den t ex hos Eleven för 259 kr.

 

classicAmericanCrew

American Crew är ett märke för män som har både hårprodukter och kroppsvård! Jag älskar American Crew och har jobbat mycket med dem, det är snygga produkter, allting luktar väldigt gott och det är bra pris! Det är dessutom väldigt bra produkter mina favoriter är deras Fiber Wax och Daily Shampoo. Perfekt julklapp till pappa, brorsan eller pojkvännen/mannen priserna ligger runt 200 kr.

06

Vem skulle inte bli glad för en super lyxig borste? Mason Peason borstarna har blivit riktigt hypade och visst är de fantastiska men kanske inget man unnar sig själv (med tanke på priset)  men en perfekt julklapp till någon som verkligen bryr sig om sitt hår. Annars är ju borsten perfekt att önska sig i julklapp :). Borstarna ligger på 900-1600 kr ungefär och ni hittar dem här. 

eftersomattnifrgars_53279253

Mitt sista tips blir en riktigt bra och prisvärd plattång! Jag har tipsat om den här flera gånger förut och det är för jag verkligen tycker den är riktigt bra till det låga priset. Ni hittar den här för 399 kr.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.