Januarierbjudande Olaplex + klippning

unnamed-2

Mitt erbjudandet jag hade i december blev så populärt så jag tänkte ge er ett erbjudande även nu i januari! Den här gången gäller det Olaplexbehandling+ klippning (ord.pris 1050 kr) och jag ger er 30 % så ert pris blir 735 kr.

Boka under januari med koden jan30, ni kan boka på info@sandrastjerna.se, 0768-701439 och på Bokadirekt. Erbjudandet gäller endast hos mig (Sandra).

Olaplex passar framförallt er med blekt, färgat och solskadat hår. Det reparerar tidigare skador, ger ett glansigare, starkare och friskare hår som kan stå emot yttre påfrestningar mycket mer.

Välkomna!

2 thoughts on “Januarierbjudande Olaplex + klippning

  1. Hej! jag var hos dig första gången efter nyår och gjorde en olaplexbehandlning, är supernöjd med resultatet, mitt hår känns så mycket starkare och glansigare! Jag behöver fräscha upp topparna snart, och hade tänkt kippa mig i slutet på februari-början på mars. Är det för tidigt att kombinera klippning med en till olaplexbehandling, kommer mitt hår bli ännu starkare av det eller bör jag vänta till i vår?

    • Hej Tina! Vad kul att håret känns så bra efter Olaplexbehandlingen!

      Nej du kan absolut göra en till behandling redan i feb/mars, Olaplex fortsätter ju att stärka håret och reparerar både nya och gamla skador. Hade du ändå tänkt att klippa dig är det ju lika bra att passa på :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.