11 thoughts on “Instagram pics

 1. Hej! Jag vill göra dip dye och har köpt rosa hårfärg. Jag har mörkbrunt hår och undrar hur länge jag ska ha blekningsmedlet så att det blir så knall rosa som möjligt! Det är så att mina kompisar som också har mörkt brunt hår gjorde dip dye igår och deras rosa dip dye blev mörk nästan som röd och det vill inte jag ha! Vad ska man göra?? Tacksam för svar! //Dip dye tjejen

  • Hej! Du behöver ha blekningsmedlet i länge, ju ljusare håret blir ju bättre rosa blir det! Så låt blekningen sitta hela tiden ut ca 40 min. Du kan även behöva bleka topparna en gång till för bästa resultat! Det ska helst vara nästan vitt och det får inte vara orange eller gult, då blir det en mer aprikos färg. Men det är viktigt att du håller koll på kvalitén på ditt hår. Blekning är väldigt starkt för håret och det kan gå av. Det kan ske kemiska reaktioner om du har mineraler i håret. Känner du dig osäker gå till en frisör. Lycka till!

 2. Hej!
  Här om dagen färgade jag mitt hår kopparfärgat. Jag är relativt nöjd men skulle vilja ha en aningen mörkare ton och även dämpa lite av det orange. Men jag vill helst inte färga igen eftersom att jag färgar håret ganska ofta så jag vill inte slita på håret i onödan. Men jag har märkt att du brukar rekommendera Revlons nutri color creme så jag antar att dom är bra och undrar vilken färg du skulle föreslå att jag ska testa?

 3. Hej! Bra blogg !!

  Jag är blondin med blekt hår, i en väldigt ljus nyans. Jag undrar om det skulle vara möjligt att köpa någon revlon nutri color creme, typ koppar guld för att få lite röda, höstiga nyanser i håret? Eller kommer mitt hår bli orange? Kram

  • Hej! Tack :) Ditt hår kommer bli aprikost rosa eller ljust orange så det är inte att rekommendera! Jag tycker istället du ska prova Wella color fresh i färgen 8/03. Den ger en varm rödblond ton som är väldigt fin. Du kan behöva göra behandlingen två gånger så att ditt hår verkligen tar åt sig all färg. Det är nämligen knepigt att färga blekt hår, det kan ta åt sig vissa toner mer och sedan tvättas det fort ur och blir en blaskig färg. Gå gärna till en frisör om du känner dig osäker.

   Lycka till!

 4. Hej och vad kul att hitta din blogg =)
  Nu måste jag passa på att fråga dig om en sak. Jag har hört att det ska finnas en permanent som är lite mildare än vanlig. Att den inte sitter lika länge, alltså försvinner sucsesivt.
  Är jag helt ute och reser nu eller har du nån aning om vad jag menar =)

  Tacksam för svar!

  Kram Petra

  • Hej! Ja jättekul att du hittat hit!

   Det finns väldigt många permanenter och många är skonsamma nu för tiden. Det finns även typer av permanenter som sitter i en kortare tid så du har helt rätt. Jag tycker du ska gå in och prata med en frisör som har mycket erfarenhet om permanent och har koll på nya produkter. Då kan hon berätta mer vad man kan göra just till ditt hår och dina önskningar!

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.