Instagram pics

image1-6

Mina senaste Instagram bilder, från brunt/mellanbrunt till en blond sombre, bruduppsättning,  en till makeover från slitet tunt till en kortare fyllig lob med underbara koppartoner, frukost hos vår leverantör Davines, sommarbrud och mitt hår som jag förlängt med tre paket (55 cm) Hairtalk extensions.  Följ mig på Sandrastjerna.se

2 thoughts on “Instagram pics

  1. Hej!
    Jag har naturligt blont hår som jag har blekt ljusare tidigare, min utväxt är ganska tydlig och jag vill egentligen ha ljusare hår just nu men jag vågar inte bleka på nytt då det sliter så på håret. Jag har också stora problem med att blekningar alltid blir gula på mig. Finns det något du kan tipsa om som ljusar upp hela mitt hår men som inte tär på stråna och som inte blir gult? Jag har inte råd att göra det hos frisör heller då jag är student.

    • Hej Sofia! Egentligen så behöver man bleka eller färga bort det gula för att bli av med det helt men vill du inte gå till en frisör kan du ju prova någon silver inpackning hemma. Det gör ju inte hår ljusare men dämpar det gula, prova t ex Davines Silver Conditioner.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.