Inspiration, Lugg

long-ombre-hair-with-bangs Hair-Fringes Cute-Long-Brown-Hairstyle-with-Layered-Bangs

Dakota-Johnson

bangs-freckles-Anja-Vuleta

bangs-with-a-winged-eye

bangs-long-hair-1

Bilder härifrån

Lugg är någonting jag aldrig tröttnat på, det är ju så snyggt! Plus att det verkligen kan förändra och förnya din look på bara några minuter. Ett riktigt långt hår kan ju lätt kännas lite trist men med en lugg får du helt plötsligt ett avbrott mot det långa och en fin inramning till ditt ansikte. De allra flesta passar i lugg det gäller bara att hitta en variant som du trivs och passar bäst i!

6 thoughts on “Inspiration, Lugg

 1. Jag hade lugg tills jag var runt 14 år, funderar på om jag ska klippa en igen… men när jag har dragit lite hår som fusklugg ser jag inte ut att passa i det alls längre. Tror att ansiktet har förändrats för mycket.
  Minns att min lugg var tjock och fin. :) Men då kunde jag inte alls föreställa mig att låta den växa ut, och idag kan jag inte tänka mig att klippa till en haha…!
  Men jag håller med – luggar kan vara så fina!

  • Ja verkligen så fint, det finns ju som sagt en lugg som passar alla så även om din ansiktsform förändrats tror jag du kan hitta något som passar dig :)

 2. Hej!
  Jag ska åka till Cypern i höst och jag börjar redan fundera på hur jag ska skydda håret från solen på bästa sätt. Jag har sett att det finns solskydd i sprayform, är det bra? Hur ska man använda det? Jag tar gärna emot tips om produkter/hur man ska ta hand om håret, vill helst inte komma hem med alltför slitet hår..

  Tack för en bra blogg!

  • Hej Linda, ja vad bra att du redan bestämt dig för att vara rädd om ditt hår! Solen kan verkligen skada och torka ut ett hårstrå. Jag gillar en allt i ett produkt från Unite, den heter 7 seconds leave in conditioner och skyddar mot solen, ger näring och fukt, har väldigt bra värmeskydd (upp mot 230 grader) och skyddar mot missfärgningar av metaller i vattnet t ex när man badar i pool. Den kan vara lite svår att få tag i men sök på nätet efter salonger som säljer.

   Lycka till :)

 3. Hej, du, visst är det så att man inte kan bleka ett hår som redan varit blekt? Jag är väldigt ljusblond i grunden, slingat och av solen, men la guldiga och bronsiga slingor och bottenfärg för några månader sen. Vill verkligen bli ljusare igen men vad kommer min frisör att säga om det? Kvalitén är bra, men har vissa ljusare partier där färgen har runnit ur redan. Ser mest dassigt ut nu…

  • Hej Cissi! Man kan bleka ett redan blekt hår men man ska vara försiktig och inte använda för stark blekning och gärna kombinera med Olaplex. Jag tror inte att det är några problem att du slingra upp det ljusare igen bara frisören gör på rätt sätt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.