4 thoughts on “Inspiration, lockig mellanlängd

 1. Hej, jag slingade nyss hela mitt hår(hos frisör) och är inte speciellt nöjd det är jätte randigt och vet inte vad jag ska göra!?
  Blir det bättre när man duschar?

  • Hej Ella! Vad tråkigt att du inte är nöjd. Du kan inte gå tillbaka till frisören? Om det är ljusa slingor kommer det inte bli bättre om du tvättar håret men är det färgade kan det tvättas ur lite och bli mindre randigt. Men jag tycker det är bäst att du går tillbaka till frisören för lite råd om vad du eller frisören kan göra för att få ett bättre resultat.

   Lycka till!

   • Ja, jag hade tänkt att gå tillbaka.. Jag duschade och det blev mindre randigt, men det är fortfarande inte riktigt dom färgerna jag ville ha och inte speciellt stor skillnad jämfört med min gamla hårfärg heller så jag ska nog gå tillbaka ändå :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.