Inspiration, ljusa brunetter

2e73428e0b47dad53cc562a2c396add1 4c83c2f92b4cfec00d16de220fe625de fefd57b66010d5acea3ea7b011e175b9237d43a79640b5e1846a9933bf96538d

Ett ljusbrunt hår med inslag av naturliga ljusa slingor är något jag fullkomligt älskar just nu och det känns helt rätt i tiden. Bilder är från min Pinterest och mappen Brunette där ni hittar mer inspiration.

4 thoughts on “Inspiration, ljusa brunetter

 1. Hej. Jag skulle vilja färga mitt hår i en mörk chokladbrun nyans, är en 6:a brun nu. Men vill inte att det ska upplevas svart utan få den där fina mörkbruna nyansen:) Vilken färg tycker du jag ska välja om jag tänkte beställa wellas color touche?

  Kram

  • Hej Emilia! Wella color touch har nästan bara varma bruna toner men om du kan tänka dig en varmare chokladbrun ton tror jag 5/37 skulle bli fin! Goldwell har också en intensivtoning ph 6,8 och färgen 5B tror jag kan passa dig. Det bästa är om du går till en salong som säljer toningarna så kan du få lite tips och råd på plats, ditt utgångslägen spelar ju stor roll hur resultatet blir.

   Stort lycka till!

 2. Hej Sandra!
  Tack för ditt svar på mitt mail! Det hjälpte mig som vanligt :-)
  Jag har en fråga: Jag använder Redkens solskydd i skumform, color extend sun, spf 25. Jag har börjat använda den nu i april månad, för jag tycker att solen ”äter” upp mina toppar. Jag färgar eller tonar aldrig mina längder, utan endast min utväxt på ca 2cm. Det jag undrar är om jag behöver applicera detta solskydd varje dag för att det ska skydda, jag tvättar bara mitt hår 2 gånger i veckan, och isåfall om jag ska applicera flera gånger om dagen? Jag vill endast skydda mitt känsliga hår mot vårsolen, jag badar inte i havet här i Sverige nu ;-) men jag tycker att även vårsolen tar hårt på mitt av naturen torra hår.
  Tack på förhand!
  Önskar dig en underbar vår och tack för den bästa bloggen!

  • Hej Pia! Det ska ge så bra med skydd att det ska hålla tills håret tvättas igen men om du bättrar på det varje dag är ju det jättebra! Du får känna efter lite själv, är du mycket en dag i solen kan du ju bättra på men är du inte ute så mycket eller om det är lite sämre väder kan du ju hoppa den dagen. Komplettera gärna med Redkens All Soft Argan olja på topparna om de känns torra!

   Vad kul att mitt förra svar hjälpte och tack för att du läser min blogg, hoppas du också får en fin vår :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.