5 thoughts on “Inspiration, ljus mahogany

  1. Hej! Jag har varit skandinaviskt blond (ljusblond) hela mitt liv och vill nu ha någon uppfräschning/förändring. Alla inspo bilder jag hittar är mörka som färgat ljusa men inget uppfräschning av ljust hår. Har du några tips vad jag kan göra med ett ljust hår? Har mellanlångt. Ute efter en aning mörkare fortfarande blond.
    Hoppas på svar <3

    • Hej Emelie! Det beror ju helt på vad du tänkt dig men att man blandar in lite mörkare blonda toner i ditt hår tror jag skulle vara riktigt fint! Du kan ju inspireras av många av de bilderna du ser, bara att man tänker lite annorlunda när man gör färgen eftersom du redan är så pass ljus. Lycka till!

      • Jo, det är de förstås… först tänkte jag att det kanske inte går att få en ljus mahogny-färg på håret eftersom bilderna är (?) redigerade, men så kom jag på att Guy Tang kan ju skapa all världens färger, så det kanske inte är så omöjligt ändå! ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.