5 thoughts on “Inspiration flätor

 1. Tack för en fantastisk blogg, jag vet inte om det är här man ställer frågor men jag hoppas på det bästa.
  Jag jobbar i restaurang-branchen och måste få upp håret av hygienskäl. Jag har en page som är lite för kort för hästsvans, och undrar om du har några tips för uppsättningar för kortare hår.
  Tack

 2. Hej jag har tre frågor!
  Jag har axellångt skandinaviskt hår med fina hårstrån. När jag söker efter produkter så får jag alltid fram produkter som ska ge mer volym men problemet är att jag redan har det och det är inte alls snyggt utan jag skulle vilja ha någon produkt som stärker håret. Kan du tipsa några?
  Andra frågan är att jag vill spara till långt hår så har du några tips? Och tredje frågan är att mina naglar växer jättesnabbt och är hur starka som helst men har naglarna och håret något samband typ att om naglarna är starka och kan bli långa så kan håret också bli det?

  • Hej! Jag tycker att Redkens nya serie Dimond oil är jättebra och jag tror att den skulle passa ditt hår! För att få långt hår är det bra att du vårdar det med bra produkter och undviker att slita så mycket på det genom färg och blekning. Jag vet faktiskt inte om det har något samband men det verkar stämma hos de flesta att starka naglar även innebär slitstarkt hår. Hoppas det gav svar på dina frågor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.