2 thoughts on “Inspiration, brown balayage

 1. Hej,
  har tänkt att klippa mig inom en snar framtid då mitt hår blivit väldigt långt. Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med det. Mitt hår är blont, extremt tjockt (ca 4 cm i diameter när jag har uppsatt i en tofs), vågit/lockigt, frissigt och torrt. Har förövrigt lite fyrkantigt ansikte om det spelar någon roll. Tänker att om jag klipper för kort kan det bli som ett stort fluffigt fågelbo.
  Har du något tips på en passande frisyr och lite inspiration/bilder?
  Mvh, Alva

  • Hej Alva! Det är jättesvårt att svara på utan en bild eller att jag känt och sätt håret. Men ett tjockt lockigt och frissigt hår kan vara jättefint lite kortare, det gäller bara att man klipper det på rätt sätt och vågar klippa ur det.

   Har man fyrkantigt ansikte passar man i mjuka former mot ansiktet, alltså lite flikigt, lockigt och mjukt. Inga hårda linjer eller för mycket volym på sidorna. Jag ska försöka hitta lite bilder!

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.