I mitt påskägg

Här är lite härliga saker som jag skulle bli överlycklig om jag hittade i mitt påskägg imorgon. Hoppas ni får en underbar påskhelg!  c3feaa745841f7c6de0b2acabc37e305Maccarons, min absoluta favorit kaka! Här i underbara påsktoner.

PastellNagellack i härliga pasteller från Ciaté
s104-10_500x500
nyx-pump-it-up-lip-plumper_250x250
NYX, Pump It Up, härliga läppglans i fina färger är aldrig fel. 
644x429(ByMaxScale_TopLeft_Transparent_True_True_Undefined)Sen självklart lite påskgodis också :). Vad önskar ni er? 

4 thoughts on “I mitt påskägg

  1. alltså, jag är helt såld på nagellack, ju fler desto bättre :D
    (har en beställning på 44st från ebay som är någonstans i världen påväg till mig :D)

  2. Hej!

    Jag skulle behöva lite råd angående färgning. Just nu har jag en färgad brun färg med röda toner i (nyansmässigt är det ca en 5:a eller en 6:a). Jag skulle vilja få bort alla röda toner och få en kall mellan- till mörkbrun färg som bas och guldiga slingor i det. Typ såhär: https://www.pinterest.com/pin/536632111820265803/

    Jag undrar dock hur jag ska gå tillväga (tänkte färga hemma). Ska jag först färga en mörkare färg och sen göra slingor, och i så fall, vilken bruna färg ska jag färga med? Eller ska jag köra en toning eller färgbomb (typ revlons 411) och sen göra slingor i det?

    • Hej Magdalena! Lite svårt att svara på när jag inte vet exakt hur ditt hår ser ut. Jag skulle bleka slingorna först och sedan lägga en mörk kalla brunfärg som bas och massera in det en kort stund på de blekta slingorna, högst 1-2 minuter bara för att få en lite kallare ton eftersom det kommer bli ganska varmt när du bleker. Bäst är såklart att du går till en frisör, men annars tror jag du behöver hjälp av en duktig kompis för det är svårt att göra själv. Lycka till :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.