Hudvårdsrutiner

 

Dermalogica Daily Microfoliant / Dermalogica UltraCalming Mist / Dermalogica UltraCalming Cleanser 250 ml / Dermalogica Skin Smoothing Cream 50 ml / Dermalogica Oily Skin Kit

 

Jag brukar inte skriva så mycket om hudvård här i bloggen, mest för att jag inte är någon expert i ämnet. Men jag har fått många frågor om just vad jag tycker om endel märken och om jag kan rekommendera något.

Jag har testat väldigt många märken, mest budget men många dyra också. Jag testade även att använda helt naturliga produkter ett tag, tvättade med honung och återfuktade med naturliga oljor. Men vilka produkter jag en använder går jag alltid tillbaka till Dermalogica, jag tycker helt enkelt att de är bäst och passar verkligen min hud. Så ska jag rekommendera något till er som frågat är det Dermalogica. För att hitta rätt produkter gå gärna in och prata med en hudterapeut, jag brukar t ex alltid gå till Åhlens City i Stockholm där är de jätteduktiga på att ta fram rätt produkter för just din hy. Jag köpte bas produkter för torr/normal hy i stora förpackningar och sen har jag kompletterat med ett kit med mini produkter för fetare hy t ex över sommaren då min hy är lite fetare. Dermologicas produkter är dyra att köpa men de räcker helt otroligt länge! Jag köpte mina produkter i normal storlek förra året i september och det är fortfarande ganska mycket kvar av dem, mini kitet brukar räcka nästan ett halv  år för mig! 

 

4 thoughts on “Hudvårdsrutiner

 1. Hej!
  Jag har ljudblont hår med slingor och solblekta partier, men nu på hösten tar jag fått en mörk utväxt. Eftersom jag ska ut och resa i vinter har jag bokat tid hos frisören först i februari och tills dess vill jag helst låta håret vila från påfrestningar.

  Men den mörka utväxten är så ful, finns det något sätt att dölja den med hjälp av någon toning, hårfärgningsmedel jag skulle vilja uppnå är något sång här: http://www.labonbonvie.com/wp-content/uploads/2013/02/FILIPPAAAAK.jpg . När jag använde nutri color creme 812 en annan gång slog mitt hår i rosa och det var super svårt att få bort, detta har gjort att jag är lite rädd för att detta kanske skulle hända igen.

  MVH
  Isabelle

  • Hej Isabelle! Om du menar att mörka ner det en aning så kan du göra det själv. Det finns både inpackningar och toningar som fungerar bra att göra hemma. Just den inpackningen har en tendens att slå över i rosa. Jag skulle rekommendera Wella color fresh i tonen 10/36 med lite 8/0 i eller Davines färginpackning silver med lite choklad i. Hur mycket du ska ta av varje får du testa dig fram beroende på hur mycket mörkare du vill ha. Prova på en slinga först för att vara säker, även verkningstiden kan variera beroende på hur intensivt du vill ha det.

   Lycka till!

 2. Hej.

  Vilken toppensida detta är =). Jag har fått så mycket tips från dig.
  Du sa att du använder gärna Dermalogica då det gäller hudvård. Jag är också helt såld på deras produkter. Det finns en sida på nätet där de säljer serien till väldigt bra priser som heter Lookfantastic. Gå in och kika vet jag på http://www.lookfantastic.com.
  Tack snälla för en fantastisk blogg.

  Må bäst. /Kram Caroline

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.