2 thoughts on “Hösttrend, Vågor

  1. Hej!

    Jag var hos en frisör igår och klippte och färgade mitt hår. Nu är jag jättemissnöjd med färgen. Jag tog med en bild och sa att jag ville ha brunt hår, som såg lite somrigt ut, kanske lite solblekt i topparna, men nu är mitt hår näst intill svart med lite bruna slingor i topparna. Det blev verkligen inte som jag tänkt mig och ser inte det minsta somrigt ut.
    Så nu är min fråga till dig, eftersom det här var första gången jag färgade mitt hår, om jag kan gå till en annan frisör och bleka/avfärga håret och sedan färga det igen på samma dag? Eller måste det vara en paus emellan så jag får gå med ännu fulare färg nästa vecka? Vill helst bara fixa till det här direkt.

    • Hej Felicia! Nej du kan fixa det direkt. Man avfärgar bara jätte svagt så det kommer inte behöva färgas efteråt utan jag tror det räcker med en toning/nyansering vilket inte sliter någonting alls på håret. Det bästa är ju om du hör av dig till den frisören som du var hos så att hon/han får en chans att rätta till det. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.