Hösttrend, inramat

_USA0489.450x675

_USA0517.450x675

_USA0507.450x675Bilder från Marc by Marc Jacobs Fall 2014

Få till looken under 100 kr :

 


 

NYX Jumbo Eye Pencil / Wet n Wild Mega Liner Liquid Eyeliner – Black / Wet n Wild Mega Eyes Defining Marker Black / IsaDora Inliner Kajal 50 Inliner Kajal – Satin White / Max Factor Liquid Effect Pencil / Felt Tip Eyeliner / IsaDora Glossy Eyeliner

 

2 thoughts on “Hösttrend, inramat

  1. Hej! Ramlade in på din sida när jag sökte tips om när man ska klippa håret så tänkte kolla om du kan hjälpa mig lite. Jag har för tillfället axellångt hår med snedlugg. Klippte innan sommaren en halv page, typ. Lite ovanför axlarna. Har tidigare haft både axellångt med lugg och långt hår ungefär till brösten med snedlugg. Hatade luggen och är aldrig nöjd med längden efter att jag klippt mig. Nu har jag tröttnat helt på mitt hår, igen och skulle gärna vilja klippa kort men är rädd för att ångra mig sen och absolut inte passa med kort hår. Har glasögon och runt ansikte. Är inte den som har mycket tid att satsa på att styla håret på morgonen med (snart) två barn. Jag har aldrig hittat den där frisyren som jag älskar och tycker jag ser snygg ut med. Har du något bra tips på vilken/a frisyr som skulle kunna passa åt mig?

    • Hej Therese! En kort frisyr brukar vara väldigt fint om man har lite rundare ansikte. Tyvärr kräver en kort frisyr att man stylar det lite, oftast behöver man tvätta det varje morgon och föna till det med någon stylingprodukt. Det är svårt när jag inte vet hur du ser ut att ge något tips på frisyr men kolla gärna in min pinterest för lite tips på korta hår http://www.pinterest.com/sandrastjerna/short-hair/.

      Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.