Hårtrender i Höst och Vinter

 Jag har fått många frågor om hårtrender för hösten/vintern , så jag tänkte tipsa er vad som är trendigt den här säsongen och först ut är trendiga klippningar. 

Haircuts-46

Haircuts-37Den hela lite längre pagen håller i sig fortfarande! Hela längder har det varit ett tag nu nytt är de lite mer uppklippta håren. 

Haircuts-48

Haircuts-19

Haircuts-36
Det riktigt långa håret får gärna vara rejält uppklippt och den lite längre svepande luggen håller i sig ett tag till. Långt hår kombinerat med Bridget Bardot luggen är också en stor trend. Något som känns lite nytt är den ”utväxta pagen”  som helt enkelt är ett långt hår som är kortare baktill och har långa längder kvar fram. Även den får gärna vara uppklippt för att skapa mer liv och struktur åt håret. 

Haircuts-16

Haircuts-44

Haircuts-32
En kortare page som slutar ungefär vid hakan känns väldigt trendigt just nu, den får gärna kombineras med en ordentlig sidbena, svepande lugg eller hellug. 

Haircuts-22  

Haircuts-42
Sen har vi det korta håret, kort hår har varit riktigt trendigt ett tag nu och det håller i sig. Det får gärna vara en riktigt kort uppklippt nacke kombinerat med lite längre över hår och lugg. 

Bilderna kommer från min Pinterest

Hoppas det gav er lite inspiration till nya frisyrer imorgon kommer ett inlägg med höstens/vinterns färgtrender!

4 thoughts on “Hårtrender i Höst och Vinter

 1. Hej!
  Tack för en superbra och inspirerande blogg!
  Jag undrar om du kan tipsa mig. Jag har just nu färgat håret i en ljusbrun nyans, jag har egentligen typiskt nordiskt råttfärgat

   • Hej o tack för svar! Verkar som halva min fråga föll bort..! Jag tänkte använda goldwells avfärgning o undrar om du kan tipsa om en askig blond nyans att ta i efteråt? Är rädd att bli för gul eller grön! Tack igen!

    • Då förstår jag :). Jag skulle egentligen avrådda dig från att avfärga hemma, det är något som bara borde göras hos frisören. Det är tyvärr väldigt lätt att det blir ojämnt och fläckigt. Vill du göra det ändå är det stor risk att det blir grönt om du lägger i en askig blond nyans så gå i så fall till frisören och gör en nyansering det behöver inte bli så dyrt. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.