Hårfavorit för frissigt/torrt hår

18030001_1Ett märke som jag använt mycket är Pureology och det här är en av mina favoriter, Color Stylist Anti-Split Blowdry. Den ger oerhört mycket fukt, dessutom näring, vård och tar ner frissigt hår och det bästa av allt är att det också håller frisset borta väldigt länge! Nu finns den dessutom till kampanjpris här för bara 149 kr (ord.pris 249 kr). 

12 thoughts on “Hårfavorit för frissigt/torrt hår

 1. Hej!
  Jag undrar om jag kan använda denna produkten på mitt av naturen, torra hår utan att behöva föna? Jag låter alltid håret självtorka, tycker bäst om det.
  Mvh Pia

  • Hej Pia! Ja absolut men det ger mest effekt om du fönar ut det, eftersom det blir en utslätande effekt av borsten. Men det får absolut ner frisset även om man självtorkar!

 2. Hej, Jag skulle färga utväxten själv har naturligt mörkt kopparrött hår och resultatet blev en ljus orange/gul färg. Färgade bara den synliga utväxten alltså längst hårbenan eftersom jag egentligen inte har mer än 1 cm utväxt. Frågan är eftersom jag har bokat en frisörtid, kan jag be frisören fixa bara den synliga utväxten som är missfärgad eller måste jag färga all utväxt ? Vill inte lägga pengar på att slinga utväxten eftersom det egentligen inte behövs!

  • Hej Amanda! Ja jag tror att det ska gå bra att bara färga den missfärgade svårt att svara på när jag inte riktigt vet hur det ser ut. Men det tror jag din frisör kan svara bättre på, be om en rådgivning innan så ni är överens över vad som ska göras. Lycka till!

 3. Hej! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om vilka hårfärger som passar till ”rosa” hy? Rosa, men ändå lite dragning mot gul. För det är så min hudfärg ser ut och jag funderar på att göra en lite förändring haha! Mitt hår är naturligt ”oranget”. Så vill väl ha kvar lite av det i grunden liksom, så det inte blir en helt annan färg. :) (mina ögon är mörk blå/grön och jag har ganska många ”bleka” fräknar över näsan och kinderna. Om det nu skulle spela någon roll!) men som sagt: hårfärger som passar rosa hy men ändå med viss dragning till gult? Skulle vara kul om du kunde lägga ut bilder :) ( plus: Får jämt höra att jag passar i både guld och silver, men de flesta brukar säga att guld är ”min” färg) tack på förhand! Kram

 4. Hejsan! Jag har slingat håret 3 gånger nu hos frisör. har tidigare varit väldigt mörk brun men är nu när jag gick från frissören var jag grå hårig!! nu efter 2 tvättar har det gråa släppt och är nu blond med lite orangea toppar eftersom min gamla färg vägrar släppa på vissa ställen! Finns det någon färgbomb eller liknande jag kan använda för att ljusa upp de orangea topparna så de smälter in i resten av håret. vill även få en finare blond ton och inte lika askig, hur ska jag göra då? vilka produkter ska jag använda? Är så otroligt tacksam för svar

  • Hej Rebecca! Det går inte att använda en färgbomb eller lättare toning för att ljusa upp det orangea, det behöver man bleka bort och sedan nyansera för att få rätt ton. Det låter som att alla dina slingor skulle behöva nyanseras eftersom det är för askigt också. Jag skulle rekommendera att du går tillbaka till din frisör och ber om hjälp med att få det resultat du önskar och har betalat för.

   Lycka till!

   • Okej vad synd för frisören sa att han inte kan göra någonting åt mitt hår för det kommer gå av ifall han skulle bleka det mera.. men jag jobbar med en bra inpackning just nu för att försöka rädda håret..känns jätte trist att behöva gå till skolan och må dåligt över sitt hår, tycker verkligen inte att det är fint och vill nästan bli brun igen men har lagt runt 3000-4000 kr på att bli blond så det känns som jag kastar pengarna i sjön då. Och skulle jag få det gratis eller skulle jag behöva betala för en till behandling om jag går tillbaka till frisören? pengar är ju största problemet då jag lever på mitt studiebidrag

    • Ja vad trist, då är förmodligen håret väldigt sönderblekt så det kanske inte går att bleka mer. Jag tycker frisören ska hjälpa dig utan kostnad eftersom det inte blev alls som ni kommit överens om. Sen är det nästan omöjligt att få en snygg färg på väldigt blekt och skadat hår tyvärr men han borde ju kunna få bort det askiga iallafall och hjälpa dig få ett bättre resultat även om det kanske inte går att få det helt bra. Jättebra att du vårdar och tar hand om håret med inpackning förhoppningsvis kommer håret att bli mycket bättre om ett litet tag.

     Lycka till1

 5. Hej!
  Jag har väldigt frissigt, tort och ganska tjockt hår.. finns det någon billigare variant som motverkar frissigt hår utan att man ska behöva föna håret?

  • Hej! Bäst resultat blir om man fönar eftersom de flesta anti friss produkter har värmeaktiverande ämnen. En produkt som jag faktiskt tycker funkar helt okej på frissigt hår är Kicks Styling Prep den kostar 99 kr på Kicks. Den är också vårdande och ger bra resultat även utan fön.
   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.