2 thoughts on “Guld i håret

  1. Hej !
    Jag har en fråga , är väldigt nervös för att gå till frisörer eftersom jag aldrig vet riktigt hur jag vill klippa mig och färga mig. Just nu har jag ända ner till nedan för axlarna och har färgat det till en brun nyans . Men jag är inte alls för att ha blont hår det passar inte mig efter som jag är naturligt mörkbrunett! Längden på håret vill jag inte heller ha så mkt kortare , men en hårfärg som adriana lima har en sådan ljusbrun hårfärg vill jag gärna ha men eftersom jag aldrig har tur hos frisören så är jag rätt så rädd. Tack snälla om du vill svara ,och ge mig några tips kanske? Ha det så goott

    • Hej! Jag tycker inte du ska vara så nervös för att gå till frisören! Det bästa är att fråga dina vänner och bekanta vem de går till, er du någon tjej på stan med snyggt hår fråga vilken frisör hon går till osv. När du hittat en frisör som du litar på tar du bara med en bild på den färgen och klippning du vill ha. Ta gärna med fler bilder om du har så att det blir ännu tydligare hur du vill ha det. Det bästa är att vara övertydlig och berätta utförligt hur du vill ha ditt hår.

      Lycka till nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.