Gott nytt år!

 

 

Gott nytt år mina fina läsare och tack för det här året! Jag hoppas ni vill följa med mig in i ett nytt spännande 2014!

100 Layer Cake's Bubbly bar

Bild härifrån

6 thoughts on “Gott nytt år!

 1. Hallå! Jag har ett problem som jag tycker blivit jättejobbigt nu på senaste, jag har skaffat mittbena istället för snedbena men måste ha mittbenan 1cm åt vänster för att bebishåret annars ligger i vägen. Bebishåret vill inte dela på sig utan ska ligga åt samma håll. Många påpekar det vilket är väldigt irriterande, finns det någon lösning på mitt problem? Hur ska jag hantera bebishåret?

  • Hej Isabelle! Det är lite svårt att svara på när jag inte riktigt vet hur det ser ut men bebishår kan vara väldigt svåra eftersom det är lite kortare också. Mittbena kanske inte är det bästa för ditt hår utan sidbena verkar vara ett bättre alternativ! Kram Sandra

 2. Hejsan!
  Jag färgade mitt hår senast i slutet av augusti, då jag färgade min utväxt så den blev större och smälte in mer i håret så det skulle se ut som en ombre. Jag blev verkligen jättenöjd, då jag inte behöver färga utväxten alls längre. Utväxten är mörkblond, medan längderna på mitt hår är honungsblondt. Och nu skulle jag vilja få en mer askblond/sandblond färg på mina längder, men vill fortfarande ha kvar den ”naturliga” utväxten i håret. Jag vågar inte riktigt göra det hemma för jag är rädd att jag inte lyckas få samma nyans och färg på mitt clip on set som jag använder dagligen. Och jag har inte heller någon lust att gå till frisören då det blir så fruktansvärt dyrt. Så jag undrar om jag ska våga prova använda silverschampoo i mitt hår? eller en färgbomb lite då och då? eller dra i en himla massa slingor av en mörkare silverblond själv här hemma? Jag vet inte alls hur jag ska göra och behöver all hjälp jag kan få.

  • Hej Jennifer! Du kan absolut prova silverschampo och Revlons färgbomb 1002, det kommer nog inte ge någon supereffekt men det blir ju en kallare ton i alla fall. Jag skulle inte rekommendera att göra slingor, risken är stor att det slår över och blir för grått istället. Du kan också prova Wella color fresh som är lite mer effektiva en silverschampo, t ex 8/81 eller 7/19.

   Lycka till!

 3. Okej. Tack så mycket. Men då undrar jag också, kan jag ta i en färgbomb i löshåret också? Tror du att det blir samma nyans? och ska jag bara ta färgbomben på längderna eller över hela håret? Och behöver jag 2 färgbomber eller räcker det med 1? Mitt hår är i brösthöjd när jag har löshår, och jag kan inte säga att det är nå speciellt tjockt.

  • Löshår kan vara lite svårt! Jag tror inte att det kommer bli någon jättestor effekt på löshåret men det räcker absolut med en den är ganska dryg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.