10 thoughts on “Glitternaglar

 1. Hej Sandra! :) jag har mellanrummet hår och gjorde ombre hos frisören den 20 december men jag tycker inte riktigt om färgen för den är lite gul på vissa ställen och den skiftar inte gradvis. Jag glömde nämligen att säga till henne att ta en lite ljusbrun färg och sedan blont i topparna så nu är det istället mitt hår som är mellanbrunt och sedan kommer det blonda direkt så det blir en stor skillnad. Så nu tänkte jag färga i någon liknade färg för jag är trött på ombren och jag behöver nu din hjälp. Vad ska jag göra för att gå tillbaka till mitt mellanbruna hår. Ska jag färga det eller tona? Kram Emma :)

  • Hej Emma! En intensivtoning nära din egna hårfärg tror jag är det bästa! Kolla in Wella color touch, de finns att köpa hos frisörer och i shoppar där de säljer Wella. Då kan du också få hjälp att välja rätt färg och kolla på färgprover. Lycka till!

   • Tack så mycket Sandra, så jag kommer inte få ”grönt hår” då för jag läste nämligen på internet innan där folk skrev att man kan få grönt hår om man tonar det över blekt hår? Rädd att det blir så jag ville bara fråga dig då du ändå är frisör :) skadar toningen håret mycket? kram

    En fråga till. Min kompis har blekt sitt hår blont ett par gånger och det blev tuggummi aktivt men hon skulle vilja tona det. Så hon undrar ifall det kommer gå. Det är mest gummi aktigt i topparna hos henne? :)
    Kram från Emma och Julia :)

    • Nej om du får hjälp av en frisör att välja färg så ska det inte bli grönt, men det behöver vara lite värme i den. En intensivtoning sliter ingenting på håret!Den kostar ca 149 kr tror jag men man behöver oftast två om håret är lite längre. Om du är osäker är det bättre att du går till en frisör och färgar håret.

     Det är väldigt svårt att tona ett blekt och så förstört hår det är stor risk att det slår över i olika toner. Om hon vill tona det välj en så pass ljus färg som möjligt t ex Wellas color fresh 10/36. Låt den inte sitta mer en någon minut första gången. Topparna behöver klippas bort om det är så skadat det går tyvärr inte att reparera.

     Hoppas det gav svar på era frågor :)

     • Tack så mycket, du har hjälpt mig jättemycket.
      När jag lägger i toningen sen kommer den då att stanna i håret och inte tvättas ur då jag egentligen är brunett och inte blondin? Tack på förhand Sandra! Detta är den bästa bloggen om hår & makeup helt klart. /Emma

     • Min frisör har ju blekt mina toppar så det kommer funka på mig för det är ju inte lika förstört som min kompis? :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.