Frisyr när håret faller av

 

Hej. Tack för en kanonblogg, precis vad jag saknat. Nu till min fråga. Jag fick barn för snart två år sedan. Efter amningen tappade jag massa hår och klippte sedan page för håret blev så tunt. Sedan dess har jag längtat tillbaks till mitt långa hår, och sparat men ändå klippt när det behövts. Den senaste månaden har jag dock börjat tappa helt galet mycket hår. Vet inte varför. Kvar har jag bara tunna stripor av det som var mitt tjocka fina svall. Min fråga är – kan jag få tillbaks mitt fina hår, och vad gör jag åt det som det är nu? Som du ser på bilden är det inte fint i nuläget… Funderar på att klippa av det igen, men vet inte hur. Tips som du tror skulle passa mig?

Tusen tack på förhand. Alla tips är bra!

Mvh
Therese

 

Hej Therese!

Tack vad kul att du gillar min blogg :-)
Håret förändras en hel del när man få barn precis som resten av kroppen. Det kan ta ett tag med andra ord innan ditt hår blir som det var innan. Vissa förändringar kan också vara permanenta. Jag tror att du kommer få tillbaka ditt hår så jag tycker inte du behöver oroa dig.
Jag tycker du kan hålla det ganska kort nu ett tag och när du känner att det börjar återfå sin gamla kondition kan du börja spara ut det. Satsa på en lite kortare page tycker jag, gärna lite uppklippt i nacken och lite längre längder längst fram.
Hoppas det gav svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.