Fråga, klippning lockigt hår

lockigt-brunt_193705347Hej och tack för en rolig blogg! 

Jag har en fråga om lokar. Mitt hår är väldigt lockigt men nu när jag sparat ut det långt är det väldigt platt upp till o lockigt mer i topparna/längderna. Har du några tips på en frisör som gör att lockarna ändå kommer fram. Funderar på att klippa upp håret skulle det hjälpa? 

Super snällt om du ville svara :) 

Hej Sofie!

Att klippa upp det är det bästa, då kan du fortfarande ha kvar längden men ändå få fram lockarna fint! Det gäller att klippa upp det flikigt och urklippt så det inte blir som en mössa upptill istället, bilden här ovan visar ganska bra hur jag menar. Det är också bra om du använder produkter som hjälper lockarna lite, t ex Redkens Curvaceous Ringlet.

Stort lycka till!

38-430_1Redken Corvaceous Ringlet, 221 kr här

 

 

2 thoughts on “Fråga, klippning lockigt hår

  1. Ny klippt vart så kort en liten tofs kan jag ha.håret är i inramning fyrkantigt präktigt hoppas du förstår, varit ljus med slingor nu mörkare guld kan man klippa håret så det ser längre ut??färga håret ljusare igen orkar håret det,tack ha det bra

    • Hej! Nja det går ju att klippa det så man kan få en känsla av att det är längre, t ex v-klippt och att man klipper upp det. Men att få bort det fyrkantiga präktiga borde vara enkelt :). Jättesvårt för mig att svara på om ditt hår orkar det, det beror ju helt på hur slitet det var innan och vilken kvalité du har. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.