4 thoughts on “Fiskbensfläta

 1. Hej.
  En akut fråga. Har färgat min dotters hår med schwartzkopf colour mask 4.0 mörkbrun. Det blev svart. Jag sa till henne innan , men hon är tonåring:-)
  Vet du något sätt att få bort färgen snabbt. Jag har läst lite om colour b4 som är en avfärgning som inte bleker. Vet du om det finns fler sådana på marknaden i Sverige. Tacksam för svar till min mail. Mvh Camilla

  • Hej Camilla! Jag har inte testat någon av de avfärgningarna som finns i butik men det kan fungera, det svåra är att få ett jämnt och fint resultat. Det bästa ä rom en frisör bleker upp det någon ton så det inte riskerar att bli ojämnt.

   Lycka till!

 2. Hej! Jag har tänkt färga mitt hår hemma, en slingad ombré kan man säga.
  Om jag har löshår hur bör jag då göra för snyggast resultat? Borde jag först göra slingor i mitt eget hår och sedan i löshåret? Eller vad tror du?
  Tacksam för svar!

  • Hej Angelica! Jag skulle inte rekommendera att du färgar löshåret det är väldigt svårt att få bra och risken är att det förstörs. Köp ett löshår istället i den rätta färgen, det finns ombré färgade nu att köpa. Gå helst till en frisör och gör slingorna i ditt egna hår också så du inte riskerar att det blir ojämnt och en oönskad färg. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.