Favoriten just nu

Ögonskuggspalett nr 5 från Färg,  254 kr 

Min absoluta favorit just nu som används flitigt både till vardag och fest är den här paletten från Färg. Tonerna går åt det grå/bruna hållet och passar perfekt att markera ögonen lätt med till vardags och sota lite mer till kvällen. Ett riktigt bra köp!

Just nu har Färg 50 % varje dag fram till jul på vissa utvalda produkter, så in och fynda!

 

4 thoughts on “Favoriten just nu

 1. Hej! Har några frågor till dig. Det är så att jag har blont hår på sommaren och mörkblont på vintern. Men nu vill jag ha nån sorts förändring och funderar på att färga till brunt. Om jag färgar till brunt kommer jag då kunna få tillbaka min gamla färg om jag ångrar mig? Kan du tipsa om några fina bruna färger? Jag är inte blek på vintern, men inte brun heller och på sommaren har jag jättelätt för att bli brun. Vilken nyans skulle passa? Kram och tack på förhand

  • Hej Wilma! Det är svårt att få tillbaka exakt din färg! Det bli oftast en varm ton när färgen går ur och den släpper inte helt. Jag tror att en ganska neutral brun färg skulle vara fin och inte för mörk. Jag ska försöka hitta lite bilder som jag tror passar! Håll utkik i bloggen :)

 2. Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja färga mitt hår några nyanser ljusare, ungefär till den färg som Olivia Palermo brukar ha. Min naturliga hårfärg är brun, dock färgade jag det lite ljusare i somras och tidigt i höstas la jag i en mörk toning. Mitt hår har en tendens att alltid bli rödbrunt efter att jag har tonat det, vilket jag inte gillar. Går det att få en fin gyllenbrun hårfärg på mitt hår?
  Samt en fråga till, om man vill få håret klippt och färgat av dig hur mycket kostar det då?
  Tack för en bra blogg!

  • Hej! Det ska nog inte vara några problem att få en gyllenbrun ton i ditt hår! Det beror lite på hur mycket hår du har och vilken typ av färgning som behövs men ca 1400 kr. Du är välkommen in på en kostnadsfri konsultation så kan jag ge dig mer råd och ett mer exakt pris! Vad roligt att du gillar min blogg och välkommen:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.