Färgstarkt i höst

Hej! Jag har en fråga om smink. Jag tycker om att använda mycket smink och mycket smink. Är det helt ute att ha gröna, blå och orangea ögonskuggor i höst? Jag brukar även köra på läppstift i olika färger typ rött eller rosa. Vad är det som är inne annars? 

Kul om du vill svara! 

mvh Anna

Hej Anna!

Va kul att du gillar att sminka dig med färg. I höst är färg helt rätt och bland annat Christian Dior visade många färgstarka makeuper nu till hösten. Så kör på det behövs lite färg i höstmörkret!

Annars i höst är det blandat som alltid. Naturliga bryn, röda läppar, sotade ögon, porslin hy och blå ögonskugga.

Läs mer här.

Hoppas det gav svar på din fråga!

2 thoughts on “Färgstarkt i höst

 1. Hej!

  Det här kommer kanske låta som en konstig fråga, men jag hoppas du kan hjälpa mig!

  Jag har väldigt stora och runda ögon, vilket inte alltid är roligt. Hur skulle jag kunna göra med hjälp av smink att ögonen blir mindre, helst lite avlånga istället för runda?

  Tack på förhand!

  L

  • Hej! Absolut ingen konstig fråga :-). Du ska tänka på att bara lägga ögonskuggan på själva locket, skugga alltså inte upp den mot globlinjen. Lägg mer skugga ut mot ögat så du får en smalare effekt. Använda lite mörkare färg på skuggorna inte ljust eftersom det förstorar. Lägg inte så mycket maskara på underfransarna och lägg ingen skugga under ögat. Du kan lägga en svart kajal allra närmast ögat på underfransarna. Alltså på tårkanalen.Hoppas du förstod, jag ska försöka göra ett längre inlägg :-)

   Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.