Färgstarkt

OPI You Pink Too Much / Make Up Store Nailpolish – Marcus / Ciaté Nagellack Main Stage / OPI – I Just Can’t Cope-acabana / Ciaté Nagellack Pool Party / Uslu Airlines HHP – Hong Kong Heliport / Deborah Lippmann I Know What Boys Like / Maybelline Colo Rama Electric Yellow / Essie Nagellack Go Overboard / Essie C3Color The Girls Are Out 842 / Essie Color Naughty Nautical 837 / Uslu Airlines BIV – Bria / Ciaté Nagellack Speed Dial / OPI – Where did Suzi’s Man-go? / Uslu Airlines JCO – Comino Heliport / Uslu Airlines SMV – Samedan / OPI Nail Lacquer, I’m Indi-A Mood For Love

6 thoughts on “Färgstarkt

 1. Hej!

  Jag har två hårfrågor som jag hoppas att du kan svara på :)
  Jag har naturligt ljusblont hår så mina hårstrån är ganska tunna men jag har väldigt mycket hår, så ”hela alltet” är tjockt. Däremot så är det oerhört lent och glider ur varenda frisyr jag gör. Jag använder produkter för normalt hår som inte ska vara speciellt återfuktande och har provat att inte använda balsam ibland för att det ska bli strävare, men det har inte fungerat.
  Så fråga ett är om du kan tipsa om någon bra värmespray som också fungerar som hårspray, vilken man kan använda när man lockar håret? Om jag lockar mitt hår blir lockarna till vågor efter någon timme nämligen. Jag vill inte att håret ska bli strävt av produkten, utan det ska vara lätt att borsta ur och kännas lent :)

  Och fråga två är om du vet vad jag kan göra för att få lite mer volym i håret utan att använda en massa produkter eller slita på det? I och med att det är väldigt ”glidigt” så tappar det en hel del volym då det lägger sig väldigt platt. Det är först på senare tid som mitt hår har blivit platt, förut hade det ändå en viss volym och lockade sig här och var men nu har det blivit väldigt livlöst. Mitt hår är ganska kort, till nyckelbenen ungefär och uppklippt, så det kortaste är till hakan.

  Mycket text för två frågor, förlåt för det, heh

  • Hej Emma, Jag har två produkter att tipsa om som jag tror skulle passa dig perfekt. Den ena för att ge hållbara lockar är Redkens Iron Shape, den ger hållbara lockar och håret känns lent och följsamt om det kammas igenom efter du har lockat det. För att få volym i håret är min absoluta favorit Davines Sea salt spray. Du hittar båda produkterna t ex på Bangerhead

   Lycka till!

 2. Hej Sandra. Jag har en fråga om fett hår. Jag har innan kunnat tvätta 1-2 ggr i veckan. Men nu funkar det inte alls. Drar ut på det så mycket jag kan, men ser äckligt ut efter två dagar. Jag har inte ändrat kost eller någonting. Inga hormonella förändringar. Fick bara tanken att det kan ha med mitt tjocka hår att göra? Jag har tjockt lockigt hår som går under bysten. Innan har jag haft uppklippt men det har jag knappt längre. Kan det vara så att håret ” inte andas” lika bra nu när det är mer jämnlångt? Att det blir fett snabbare pga det?

 3. jag har inte bytt schampo. Men det kan inte bero på att håret är tjockt och instängt då pga av ingen uppklippning?

  • Nej det tror jag inte. Men håret och huden förändras ständigt så det kan vara så att du fått lite fetare hårbotten. Prova ett schampo mot fett hår t ex det jag tipsade om, prova också att föna hårbotten ordentligt så det blir riktigt torrt efter att du tvättat det. Har man väldigt tjockt hår kan det ta många timmar för håret att helt torka och då är risken stor att hårbotten kommer i obalans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.