Färgstarka makeuper

färgDen här tråkiga grå onsdagsmorgonen behöver piggas upp lite tycker jag och visst blir man glas av att se så här kreativa och snygga makeuper? Bilderna kommer härifrån. 

 

2 thoughts on “Färgstarka makeuper

  1. Hej!

    Jag har under några veckors tid börjat ta hand om mitt hår bättre, jag håller mig borta från plattången, undviker schampo och antingen masserar jag hårbotten eller tvättar med ett balsam (godkänt av balsammetoden), gör inpackning och sover med kokosolja. Mitt problem är att mina toppar är väldigt torra, mitt hår är lite lockigt så det ser väldigt slitet ut när de är torra. Men topparna är inte slitna eftersom jag har klippt dem och synat dem noga, men när håret torkat är de frissiga och allt jag vill göra är att dra plattången igenom dem.

    Eftersom jag försöker hålla mig till naturlig hårvård vill jag inte använda silikondroppar/silkesdroppar. Jag har provat mandelolja, olivollja och kokosolja men mitt hår är ganska tunt så det ser bara flottigt ut oavsett hur lite jag tar.

    • Hej Isabelle! Hur länge har du kört balsammetoden? Som jag förstott tar det ett litet tag innan håret anpassat sig och vant sig av från alla silikoner. Argan olja är väldigt bra men som du skriver kan det lätt se fett ut om du tar förmycket så det ska vara en super lite droppe bara. Så mitt bästa råd är att ge det lite tid och prova arganolja (finns hos hälsokosten). Kolla också in lite forum där du kan hitta lite tips om bra produkter t ex lockig.se. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.