Färga håret rött

 

Hej!
Jag har precis varit hos frisören och färgat mitt hår rött.
Först blekte dom håret två gånger och sedan färgade dom rött.
Men jag undrar, om någon vecka eller månad så ska jag färga mitt hår igen, i röd färg, för att få det rödare.
Men, måste jag bleka igen på den röda färgen eller är det bara att köra i en röd färg?

Tacksam för svar!!

 

Hej!

Nej du behöver inte bleka igen. Det går bra att färga en rödare färg över nu och även utväxten ska inte vara några problem att få riktigt rött! Det jag skulle rekommendera mellan färgningarna är att du använder en färg inpackning från Revlon. Då kommer ditt hår att behålla den röda färgen längre. Inpackningen heter Nutri color creme.
Hoppas det gav svar på din fråga :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.