Färg trender i höst

 Christina Hendricks
Hej! Jag har en fråga angående höstens hårtrender 2011. Har lagt märke till att allt fler kändisar lägger i röda nyanser i sina hollywoodsvall. Är detta bara en trendfluga tror ni eller kommer rött att vara inne även i höst? Jag är själv kastanjefärgad i mitt naturliga hår, men har för tillfllet en ljusbrun kall nyans. Gör jag en modeflopp i att färga det i en lite starkare rost- eller vinröd färg eller borde jag behålla min bruna look?
Tack på förhand/ Sofie
Hej Sofie!
Rött kommer att fortsätta vara trendigt i höst så det tycker jag du ska satsa på! Rött är ju alltid inne så en mode flopp gör du ju aldrig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.