Läsarfråga, få håret att växa snabbt

Hej.
Har väldigt tunt och kort hår. Hade tidigare pagefrisyr.
Men nu är jag sugen på att spara ut mitt hår till axlarna. Men det är bara det att mitt hår är väldigt tunt och så växer det väldigt långsamt.
Har hört att man kan massera hårbotten för att det ska göra att man kan snabba på hårets tillväxt. Är det sant?
kan man då få lite tjockare hår?
Funderar också på att köpa något kosttillskott till håret. T.ex, Panto 3, 7-B vitaminer eller Silica.
Men vilket ska jag i så fall välja och funkar verkligen detta?
Har du något mer tips jag kan göra för att kanske få lite tjockare hår och göra så att håret växer snabbare?

Hej!

Tyvärr är det ju så att vissa hår växer långsamt och det är inte jättemycket man kan göra åt. Kosttillskott kan vara bra det kanske inte får håret att växa snabbare med det kan bli starkare. Jag har provat hårkontroll och det tyckte jag var bra jag kan inte säga att det gjorde jätte stor skillnad men kan ju vara värt att prova. Att massera hårbotten är bra eftersom du får igång blodcirkulationen men tyvärr blir det nog inte så att håret växer så jättemycket snabbare. Det är viktigt också att du är rädd om dina längder, försök att inte färga det så mycket och använd vårdande stärkande produkter. Det som är allra viktigast är att man har tålamod!
Hoppas du ficka svar på dina frågor :-)

2 thoughts on “Läsarfråga, få håret att växa snabbt

 1. Hej Sandra!
  Supertack för en härlig och informativ blogg. Älskar den. Jo, apropå få håret att växa snabbt går tyvärr inte, har försökt men icke som icke…
  Men jag kan tipsa läsaren som undrar om Priorn-tabletter, det har fungerat för mig såtillvida att håret är mycket friskare, har fått nya hårstrån som växer och topparna slits inte lika mycket. Sedan är jag noga med inpackningar och hårmasker iaf en gång i veckan. Har använt Olaplex som jag låtit verka över natten. Som sagt mitt hår växer inte fortare men har blivit mycket bättre i själva kvaliteten.
  Ännu en gång tack för en superbra blogg!
  Linda

  • Vad kul att du gillar min blogg och tack för ditt tips om Priorn! Det är ju precis som du skriver att hur fort ett hår växer inte går att påverka men förbättras kvalitén håller håret längre och på sätt blir det förhoppningsvis lite längre :) Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.